sjieke vest voor de feesten

De feesten komen eraan en dat is een fijn doel om op naaigebied naartoe te werken. Na het kleedje voor mijn mademoiselle en voor mezelf ben ik begonnen aan een “sjieke vest” voor mijn middelste manneke. In combinatie met een stoere jeans leek het mij wel feestelijk en stoer. De bordeaux canvas zag ik op het stoffenspektakel en was er voor mij boenk op. Het patroon van het vestje komt uit de burda 4/2013. Volgens dat patroon had ik vier zakjes met klepjes op het jasje moeten zetten maar dat vond ik er persoonlijk over. Ik heb me beperkt tot twee klepjes en een borstzakje. De knopjes haalde ik bij veritas.

Persoonlijk vind ik het wel leuk dat de kraag omhoog blijft staan, ook weer voor dat stoere effect, dus die is met opzet niet naar beneden gestreken.

 

IMG_5144

IMG_5151

IMG_5127

IMG_5140

IMG_5138

IMG_5134

IMG_5132

Advertenties

13 gedachtes over “sjieke vest voor de feesten

 1. Oooh wat een leuke vest! Daar zal u stoer manneke wel content mee zijn. Ik streef nog naar 1 feesthemd voor de zoon. Kleedjes voor de meisjes en mama zijn af 😉 dus als die kleine mini man nog een paar dagen blijft zitten is mijn missie geslaagd 😉

  Like

 2. Ik vind het mooi en stoer en speciaal en feestelijk, perfect voor de feestdagen dus. Zo sjiek van je dat je ze in zelfgemaakt nieuws steekt ervoor!
  Zoonlief krijgt geen feestkleren dit jaar, tot ik je bericht las had ik daar nog totaal niet aan gedacht, ook al is het jurkje voor de dochter al een maand af. Oeps… Ik probeer deze week nog geschenkjes te naaien voor de visite die komt en een poppenslaapzak voor de dochter. Ik hoop dat ik nog een pyjama kan maken voor onder de boom voor zoonlief. Maar tenzij ik in de kerstvakantie ’s avonds nog energie over heb om te naaien, vrees ik ervoor. Tja. Ter compensatie staan er in januari alleen maar uniform- en gewone kleren voor mijn snelgroeiende zoon op de planning…

  Like

  • 🙂 ik had even een naaidipje, dus heb ingezet op de feesten en doet me deugd. Is een traditie denk ik van vroeger bij mij thuis dat we nieuwe kleding kregen bij kerst. Dus ik surf mee op die golf. Mooi dat je ook naait voor mensen buiten uw gezin, dat doe ik dan weer zelden of nooit!!

   Liked by 1 persoon

Ik lees jullie reacties met veel plezier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s